House for sale

1175000€

4 bedrooms 408 square meters

Immoweb code : 11337359
Immoweb code : 11337359

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
408 square meters livable space
6345 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Locatie:
Verscholen in het weelderige groen van Brasschaat, Maria-ter-Heide, bieden wij u deze prachtige villa aan.
Een riante woning op een riant perceel van maar liefst 6345m², wat u een zee aan ruimte en privacy garandeert.
De ligging van deze villa is uitstekend. Deze wijk staat bekend om zijn groene omgeving, uitgestrekte bossen en prachtige woningen. Toch zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen korte afstand terug te vinden.

Beschrijving:
Deze lichtrijke en ruime villa, opgetrokken in 1991, combineert klassieke allure met hedendaags comfort. De woning is energie-efficiënt met een gunstige EPC score van 238 kWh/m².
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een lichtrijke, ruime entree, met gastentoilet, die de toon zet voor de rest van het huis. De villa is ontworpen met oog voor detail en biedt een harmonieuze mix van moderne luxe en tijdloze elegantie. De indeling van de villa is ideaal, met ruime en lichte ruimtes die naadloos in elkaar overlopen.
Rondom de zithoek, eethoek en keuken zijn er riante glaspartijen voorzien en terrassen aangelegd. Deze terrassen bieden de ideale gelegenheid om buiten te genieten van de prachtige omgeving. Heerlijk genieten van de zon, de schaduw, de rust en het groen vanuit elke hoek.

Neem een kijkje op onze website voor de volledige beschrijving.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inter

Get in touch