House for sale

899000€

5 bedrooms 270 square meters

Immoweb code : 11348228
Immoweb code : 11348228

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
270 square meters livable space
872 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een prachtige villa met mooi onderhouden tuin die grenst aan de rust en de pracht van het park en toch pal in het centrum ligt. De connectie met het groen én met de gezelligheid van het centrum, maken dit pand uniek.

Deze ruime villa is gelegen op een mooi perceel van ca. 870m² en biedt een woonoppervlakte van ca. 270m². De instapklare woning vormt de perfecte mix tussen tijdloze elegantie en een hedendaagse stijl. De leefruimtes worden overspoeld door licht dankzij de riante raampartijen. Er is vanuit elke ruimte connectie met de tuin en het aansluitende groen. In deze perfect georiënteerde tuin kan je, op twee terrassen, de hele dag genieten van de zon.

Op het gelijkvloers bevinden zich een lichte leefruimte op parket, die doorloopt in de eetkamer, een ruime leefkeuken met bureauhoek, een aparte bureauruimte/slaapkamer, een hal met toilet en vestiaire, een garage met elektrische poort, een wasruimte en een aparte bergruimte (met voorzieningen voor badkamer).

Op de bovenverdieping, die op de badkamers na volledig op parket is, vinden we 4 slaapkamers, waarvan één momenteel is ingericht als bureauruimte. De masterbedroom is uitgerust met ingemaakte kasten. De twee duplexkamers zijn echte eyecatchers! Er zijn ook nog een toilet en 2 badkamers (1 met inloopdouche en 1 met bad). Tenslotte is er nog een zeer ruime, mooi afgewerkte zolder.

Kortom, deze villa is eigentijds, baadt in het licht en is prachtig afgewerkt met oog voor detail! Hemels wonen op de Hemelakkers!

Get in touch