House for sale

465000€

4 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 11210563
Immoweb code : 11210563

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
223 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen op een toplocatie te Bredene, meer bepaald op wandelafstand van de zee en de Twins Club. Daarnaast is het gelegen op een groot perceel van maar liefst 540m².

Binnenkomen doe je via de ruime inkomhal die onmiddellijke toegang geeft tot meerdere ruimtes. Verder op het gelijkvloers kan je de riante, lichtrijke leefruimte terugvinden waar de eet- en zitruimte samenkomen in één geheel. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Via de gang kom je terecht op het gastentoilet en een berging waar voedselwaren en drogisterij opgeborgen worden.

Daarnaast kan je op het gelijkvloers de inpandige garage terugvinden, waar tevens de technieken samenkomen.

Op de eerste verdieping kan je vier ruime slaapkamers terugvinden, een kleinere kamer die dienst kan doen als dressing of bureauruimte en de badkamer. Op de nachthal zit een tweede toilet.
Via de nachthal heb je toegang tot de zolder, die tevens geïsoleerd is en waar perfect nog, mits aanpassingen, kamers bijgemaakt kunnen worden.

Extra troeven van deze woning?
- De elektriciteit is conform
- De woning is op en top energiezuinig, EPC B
- TOP locatie
- Regenwater, 5000l + 7000l, aangesloten op wasmachine, - toiletten, - uitgietbak
- Ruime zonrijke tuin
- Perceel is afgesloten met een poort.

Wens jij meer informatie of een bezoek aan dit pand met unieke ligging? Contacteer ons via Vastgoed Sinnaeve en plan uw bezoek in.

Get in touch