House for sale

279000€

4 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 11219480
Immoweb code : 11219480

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
155 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtige kans om een volledig instapklare woning te verwerven, gelegen in de rustige en gezellige Vaartstraat 18 in Bredene. De woning wed volledig gerenoveerd en steeds zeer goed onderhouden. Bij het binnenkomen komt u via de inkomhal in de ruime woonkamer. De aangrenzende keuken is voorzien van een ontbijthoek en volledig uitgerust met oven, combi-oven, gasfornuis, dampkap, koelkast en diepvriezer.
De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers. Een vierde kamer kan dienst doen als dressing, thuiskantoor of extra slaapkamer, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.
De badkamer is eveneens zeer ruim en voorzien van een douche en een wastafel, aansluitend vinden we nog een wasplaat en toilet terug.
Deze gezellige en ruime woning is volledig instapklaar en beschikt over een EPC-label B, wat betekent dat het energiezuinig is en u helpt uw energiekosten te verlagen.
De woning is uitstekend gelegen in een rustige en aangename wijk nabij het bruisende centrum van Bredene. Er zijn heel wat handeslzaken in de omgeving en centrum Oostende is eveneens vlot bereikbaar.
Mis deze kans niet om uw droomwoning te verwerven in deze lueke buut in Bredene. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw nieuwe leven in deze prachtige woning te beginnen! 0468/103.780 – [email protected]

Get in touch