House for sale

429000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11242657
Immoweb code : 11242657

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
458 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze alleenstaande woning (2004) is gelegen in een rustige woonwijk maar toch heel centraal, dichtbij diverse winkels, school, skatepark en speelplein voor kinderen! Er is een ruime oprit voor de garage en mooi aangelegde voortuin. Verder is er een zongerichte tuin achteraan met terras, die tevens volledig omheind is.
Deze perfect onderhouden woning is ingedeeld als volgt: op het gelijkvloers hebben we de inkom met apart toilet, garage met aansluitend wasplaats (die tevens toegang biedt tot de tuin), lichtrijke woonkamer (met mogelijkheid voor het aansluiten van gascassette of pelletkachel) en volledig uitgeruste Diapal keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, berging, apart toilet en badkamer met 2 lavabo's, ligbad en douche. De stapelzolder is te bereiken via het luik op de nachthall en biedt extra opbergruimte en is tevens geïsoleerd!
Bent u op zoek naar de ideale gezinswoning, perfect onderhouden , met garage en zonnige tuin?

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC 215 kwh/m² - UC2993941 - (Vg, Wg, Gmo, Vv, Gvkr) - Ref. OU24367

Get in touch