House for sale

349000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11365112
Immoweb code : 11365112

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
318 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in deze halfopen bebouwing gelegen in een doodlopende straat. De woning is gelegen in de rustige Vicognewijk. Met zijn zongerichte tuin, garage en 3 slaapkamers is dit de ideale gezinswoning. De ruime halfopen tuin met het rustig karakter van de straat zorgen voor een leuke en veilige omgeving voor kinderen. Het wandelpad dat naast de woning loopt geeft ook uit op een speelplein.

De woning werd zo goed als volledig gerenoveerd in 2017, hierin werden alle belangrijke zaken gerenoveerd. De indeling van de woning is als volgt: op de gelijkvloers kom je binnen via een hal met apart toilet. De lichtrijke leefruimte met open keuken geven uit op de tuin via een schuifraam.
Via de nachthal kom je in de garage.

Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een dubbele wastafel, bad en toilet. Via een valtrap kan je op de zolder van 33m2.

De woning is voorzien van een regenput, maar is momenteel niet in gebruik. Het tuinhuis die naast de woning ligt is tevens ook voorzien van een pergola. Het ruime zongerichte terras is ideaal om doorheen de dag op te vertoeven.

Benieuwd naar deze woning? Plan dan snel uw afspraak in op het voorziene kijkmoment op zaterdag 18 mei!

EPC 278 kwh/m² - UC: 3216009 - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) - Ref. OU24240

Get in touch