House for sale

4 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 11131702
Immoweb code : 11131702

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
308 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Volledig afgewerkte Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Bree.

TROEVEN:
+ Volledig afgewerkte nieuwbouwwoning
+ E-peil max 20 (energiezuinig)
+ 4 slaapkamers
+ Driedubbele beglazing (pvc-profielen), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag)
+ Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers

Deze energiezuinige BEN woning wordt gebouwd in de aangename woonomgeving, ’De Boneput’.

Alle voorzieningen liggen op wandelafstand. (openbaar vervoer, winkels, scholen, dokter, horeca,…)

Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20.

Optioneel kan E-peil 10 bereikt worden door het vermeerderen van het aantal zonnepanelen. Hierdoor is er een vrijstelling van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar

Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Hierdoor is er een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing g

Get in touch