House for sale

* 270000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11191939
Immoweb code : 11191939
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
477 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. HEDENDAAGSE & ENERGIEZUINIGE HOB MET 3 SLKS & TUIN

Wij bevinden ons in de stad Bree gelegen in noord-limburg. De stad Bree staat gekend om zijn rust, mooie natuur en het gezellige stadscentrum met de wekelijkse markt. Deze hedendaagse woning is gelegen in de Caubergstraat. Ideaal aan deze locatie is de nabij van het stadscentrum. Hierdoor dienen wij geen grote verplaatsingen te maken voor de dagelijkse activiteiten.

Toegekomen aan de woning ontdekken wij op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, een afzonderlijk toilet, een volledig geïnstalleerde keuken met eethoek, een woonkamer en een berging die tevens dienst doet als technische ruimte. Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt verplaatsen wij ons naar de eerste verdieping. Toegekomen in de nachthal krijgen wij toegang tot drie slaapkamers, een wasplaats en de badkamer. Deze is voorzien van een tweede toilet, een lavabomeubel met dubbele spoelbak, een spiegelkast + een douche.

Opnieuw aangekomen op de benedenverdieping begeven wij ons via de achterdeur naar de tuin. Net als in de woning heeft men hier werkelijk aan alles gedacht. Zo is er de aanwezigheid van een terras dat grenst aan de woning en geniet van een zuidwestelijke oriëntatie, een tuinberging, een omheining met poortje naar de oprit en het nodige groen.

Troeven:
- Nabij het stadscentrum van Bree
- Aangename en volledig aangelegde tuin
- Aanwezigheid van zonnepanelen,

Get in touch