House for sale

4 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 10520114
Immoweb code : 10520114

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
211 square meters livable space
310 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze karaktervolle woning is gelegen tussen de Guido Gezellelaan en de Hoefijzerlaan, in het westen van de binnenstad van Brugge (West-Bruggekwartier). De volledig gerenoveerde en uitstekend onderhouden woning biedt tal van zonovergoten ruimtes en is afgewerkt met een moderne toets zonder afbreuk te doen aan de authentieke elementen.

De lichtrijke woonkamer met de volledig geïnstalleerde open-keuken kijkt uit op de ruime achtertuin met twee terrassen waar het op zonnige dagen heerlijk vertoeven is.

De woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers! De eerste slaapkamer met badkamer (bad, lavabo) kunt u op het gelijkvloers terugvinden. De eerste verdieping beschikt over een tweede slaapkamer, badkamer (dubbele lavabo, douche),dressing en derde ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping kunt u de vierde slaapkamer terugvinden met praktische bergruimte/dressing.

De slaapkamer op het gelijkvloers leent zich uitstekend voor de uitbating van een B&B kamer. Dankzij de aparte badkamer, en terras enerzijds en zijn ligging op het gelijkvloers met directe toegang vanuit de inkomhal anderzijds, is de opsplitsing met de rest van de woning (privé) perfect mogelijk.

Get in touch