House for sale

390000€

4 bedrooms 326 square meters

Immoweb code : 11128039
Immoweb code : 11128039

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
326 square meters livable space
167 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit pand gelegen op toplocatie, biedt een karakteristieke trapgevel en authentieke elementen. Het geniet bovendien van een open zicht op de prachtige Sint-Jakobsstraat met zijn mooie kerk, op slechts 250 meter van de Grote Markt, met heel wat leuke winkels, restaurants en toffe terrassen in de buurt.

De woning heeft achteraan en mooie stadstuin die namiddagzon en volledige privacy biedt. Het bestaat op gelijkvloers uit een ruime inkom, een voorplaats, een tussentruimte, een toilet, een traphal, een keuken (te vernieuwen), een eetplaats (prachtige schouw), een leefruimte (ook met prachtige schouw/open haard) die uitgeeft op de tuin. Onderkelderd. Meerdere kamers, grote palier, badkamer, vaste trap naar de zolder die ook perfect kan ingericht worden naar meerdere kamers. CV aardgas, energetische renovatieplicht binnen de 5 jaar (nu klasse E, te brengen minimaal naar klasse D). Elektriciteit niet conform.

De verkoop verloopt via het biedingsplatform COVAST (voorwaarden: zie www.covast.be) met een instelprijs van 580.000 EUR waarop kan geboden worden in een eerste biedingsfase die opnieuw bepaald wordt. Houd rekening dat bij aanvaarding het bod bindend is en dat bovenop de biedingsprijs nog 4,84% koperscommissie bijgerekend dient te worden voor de totaalprijs. Het is mogelijk ook onder de gestelde prijs te bieden. Voor bijkomende info of voor bezoek, bel mij op 0493 25 06 45, of mail [email protected] . Grijp uw kans om op deze unieke ligging een karak

Get in touch