House for sale

299500€

2 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11304579
Immoweb code : 11304579

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
56 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Charmante woning in hartje Brugge.

STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel.

Burgerwoning met twee bouwlagen, pal in het bruisende centrum van Brugge, vermoedelijk met een 18e eeuwse kern, is één brok geschiedenis en karakter. De bakstenen rode gevel (duurzame kalkkalei) springt reeds van ver in het oog. De authentieke hoek is gerestaureerd en bezit met het Mariabeeld in witsteen een logische erfdienstbaarheid.
Deze woning straalt letterlijk een tijdloze charme uit.

Het gelijkvloers, de inkomhal, en een deel van het eerste verdiep, is uitgerust met Bourgondische vloeren, en geheel volgens advies en reglementen (verplichting) stadskern Brugge zijn de ramen in hout uitgevoerd, met dubbele beglazing. Er is een recente (2020) HR- ketel geïnstalleerd, en op hetzelfde tijdstip is de badkamer onder handen genomen, toilet, douche en lavabo (met zijn leidingen) zijn dan ook vernieuwd. Een nieuwe (nog nooit gebruikte) keuken, met zijn apparaten is er geïnstalleerd in 2023. Er is tevens plaats apart voorzien voor wasmachine en droogkast.

De eerste verdieping omvat de slaapkamer, een overloop of nachthal, en de badkamer met toilet en lavabo, inloopdouche. De tweede verdieping is gerenoveerd in 2023, is ook dubbel geïsoleerd, en voorzien van nieuwe radiatoren, elektriciteit en hedendaagse dakvensters met gunstige EPC (B)

Get in touch