House for sale

4 bedrooms 327 square meters

Immoweb code : 10520125
Immoweb code : 10520125

Overview

4 bedrooms
327 square meters livable space
1964 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in deze mooie bungalow met één van de meest uitstekende ligging in het Tilleghembos!

In een doodlopende straat aan de rand van het bos met een volledig zuidgerichte tuin is de zon je bondgenoot. Ligging en oriëntatie, de twee punten belangrijkste voorwaarden in vastgoed die men niet kan wijzigen, zijn hier alvast aanwezig.

De moderne bungalow is voorzien van veel raampartijen en verschillende koepels die ervoor zorgen dat het huis heel lumineus is. De overstekende dakranden zorgen dan weer voor de nodige bescherming van de zon.

En plus heeft deze woning een moderne en tijdloze uitstraling. Naast de vier slaapkamers met bijhorende badkamer beschikt deze woning nog over een bureel (of vijfde kamer) met sanitaire blok. Tevens iser een ruime inpandige garage voor twee auto’s . De keuken , leefruimte en veranda lopen naadloos in elkaar over. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 327m² spreken we hier over een ruime woning.

We beschouwen de villa als instapklaar met een noodzakelijke finishing touch op bepaalde plaatsen. Een behoorlijk laag EPC voor dergelijke ruime woning.

Kortom, een tijdloze parel op een droomlocatie!

Get in touch