House for sale

398000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11207558
Immoweb code : 11207558

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
288 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime hoekwoning is rustig doch centraal gelegen dichtbij alle invalswegen, winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Brugge en is doorheen de jaren altijd perfect onderhouden.
Op het gelijkvloers bevindt zich de inkom, gastentoilet met lavabo, ruime en lichtrijke living met salon en eetplaats (en met een schouw met aansluiting gas), grote keuken met ruime glaspartijen, veel kastruimten en met alle toestellen (o.a. dampkap, fornuis op gas, ingebouwde koelkast Liebherr, oven, inbouw friteuse, dubbele spoelbak en aansluiting vaatwas en wasmachine). Via de inkomhall ook toegang tot een droge kelder met 2 aparte ruimtes waar veel stockageruimte is en waar de aardgasbrander en tellers zich bevinden. Via 2 buitendeuren (vooraan en achteraan in de keuken) toegang tot terras en tuin. Verder is er een handige afzonderlijke garage met bijkomende bergplaats (en kastruimtes) en een mooie oprit met hekken.
Op het 1ste verd.: overloop, 3 slpks (waarvan de master bedroom heel ruim is), badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet. Via zoldertrap toegang tot een grote (geïsoleerde) zolderruimte die desgewenst verder ingericht kan worden.
CV op aardgas en alle nutsvoorzieningen aanwezig. Dubbel glas en rolluiken aan de ramen (sommige elektrisch bedienbaar).
Gelegen in niet overstromingsgevoelig gebied en asbestveilig rapport.
Een aanrader voor wie een goed onderhouden woning zoekt met 3 slaapkamers, garage en tuin en op een centrale ligging.

Get in touch