House for sale

374000€

4 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11327266
Immoweb code : 11327266

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
265 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare woning met mooie polyvalente ruimte is een droom voor iedereen die op zoek is naar een ruime en gerenoveerde woning met een tuin in de stad! Voor meer informatie surf naar www.torhoutsesteenweg156.be.
De polyvalente ruimte is geschikt als thuiswerkplaats, kamer of extra leefruimte. Met een ruime keuken en leefruimte die uitkijken op de mooi aangelegde tuin, waan je je na een lange werkdag even op vakantie.
Voorts beschikt het huis over 4 kamers, een badkamer, 2 toiletten en 2 bergingen.
Door de ZW-gerichte tuin kan je de hele dag van de zon genieten.
Met een perceelopp. van 265m² en een bewoonbare opp. van 220m² noemen we dit absoluut geen kleine stadswoning. Kortom, dit huis heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven in Brugge.
We nodigen je, bij interesse, graag uit op de bezoekdag van zaterdag 4 mei. Je kan je via www.torhoutsesteenweg156.be registreren en inschrijven voor de bezoekdag. Ook kan je op deze website terecht voor de beschrijving van de woning, een virtuele rondleiding (360° fotografie), foto’s en alle documenten die noodzakelijk zijn om een woning te (ver)kopen.
We garanderen je dat de woning niet vóór de bezoekdag verkocht zal zijn. Zo krijgt iedereen de kans om zich voor te bereiden, de woning te bezoeken en een eenmalig bod uit te brengen. Meer informatie over hoe je kan bieden, kan je op de website vinden. We geven je de garantie dat er niet zal worden opgeboden!
Tot binnenkort, Jens Verriest van Fasade, 0479 19 35 82.

Get in touch