House for sale

200000€

4 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 10684967
Immoweb code : 10684967

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
174 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning, gelegen op een boogscheut van het centrum van de Brugse binnenstad, biedt zeer veel mogelijkheden! Mits renovatie is dit een zeer ruime, mooie 4-slpk-woning met een PERFECTE ligging!

Zo zijn er diverse faciliteiten en winkels in de nabije omgeving, een vlotte verbindingsweg, openbaar vervoer, ziekenhuis, grootwarenhuizen,...

De indeling is als volgt:
Inkomhal met ingemaakte kasten, via een dubbele deur kom je in de woonkamer, ruime eetkamer met wederom dubbele deur, de keuken bevindt zich achteraan de woning, in een stuk dat later aangebouwd werd. Alsook een afzonderlijk toilet.
Onder de trap is een deur die u naar de kelder brengt, deze is volledig droog! Perfect voor berging / diepvries / wijnkelder. Op het eerste verdiep is de badkamer, 2 grote slaapkamers en 1 kleinere die kan dienst doen als dressing of bureau. Op het tweede verdiep is 1 grote slaapkamer die perfect opgesplitst kan worden in 2 kamers, elke kant van het dak heeft een raam.
De woning heeft een west-gerichte tuin met tuinhuis.

Deze woning is grotendeels gestript van behangpapier en valse wanden, al het onkruid en klimop uit de tuin is weg gehaald, de septische put werd geleegd.
U kunt dus ONMIDDELLIJK met de gewenste werken beginnen.

STARTPRIJS !!!!!
Deze woning wordt verkocht onder het systeem startprijs.
Elk bod hoger dan de aangegeven prijs zal worden doorgegeven aan de verkoper, die deze al dan niet kan aanvaarden.

Get in touch