House for sale

595000€

3 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 11302073
Immoweb code : 11302073

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
260 square meters livable space
326 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek een karaktervolle woning verscholen in de nabijheid van het prachtige stadscentrum van Brugge, waar verfijning samensmelt met mogelijkheden in deze vooraanstaande woning. Welkom in een toevluchtsoord van verfijnd wonen.

Dit pand is gelegen in de nabijheid van het stadscentrum van Brugge, biedt deze uitzonderlijke woning een mix van toegankelijkheid en opportuniteiten.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken. Verder vinden we hier een eerste slaapkamer en badkamer terug. Op de tweede verdieping vinden we opnieuw een ruime leefruimte met aparte keuken, twee slaapkamers en een tweede badkamer. Deze verdeling zorgt voor de opportuniteit van een tweewoonst.

Op het gelijkvloers vinden we een praktisch ingerichte praktijkruimte terug. Ideaal voor de vrije beroepers om werk en wonen te combineren! De locatie met enorm veel passage creëert alvast ontzettend veel mogelijkheden!

Tenslotte is er nog een dubbele garage en een terras waar het heerlijk vertoeven is na een drukke werkdag.

Benieuwd naar wat deze woning verder te bieden heeft? Maak snel uw afspraak via [email protected]. Wij leiden jullie graag rond in deze karaktervolle woonst vol opportuniteiten!

Get in touch