House for sale

395000€

3 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 10642622
Immoweb code : 10642622

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
625 square meters of land

Description

Nice house with 3 bedrooms and beautiful garden

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We komen deze woning binnen via een inkomhal met afzonderlijke vestiaire en toilet. De woonkamer heeft aan weerszijden grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. Naast de woonkamer bevindt zich de ingerichte keuken met een aparte praktische koele berging.

Links van de woonkamer vindt u een mooie zithoek met inbouwcassette. Een groot ruitvormig raam biedt vanuit de zithoek een prachtig uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping vinden we een groot open bureau. Er zijn op deze verdieping 3 slaapkamers (2 kinderkamers en één master bedroom).

De badkamer heeft een dubbele wastafel en ligbad. Er is tevens een apart toilet. Via een valtrap is er toegang tot een grote, niet-ingerichte zolder. Het steken van een vaste trap naar de zolder is mogelijk en dan kan de zolder worden ingericht.

Op het gelijkvloers is er een grote garage met automatische poort.

Er is een mooi terras met vaste BBQ, palend aan de woonkamer. Er is verder nog een afzonderlijke hobbyruimte met natuurlijke lichtinval. Deze is bereikbaar langs een trap naast het terras.

Rond de woning is een volledig omheinde tuin met een mooi tuinhuis. De oprit werd recent heraangelegd en biedt plaats aan 2 wagens. Deze woning is gelegen in rustige kindvriendelijke wijk bij het station Baasrode-Zuid (spoorlijn Gent-Dendermonde-Mechelen).

Tussen de foto's kan u enkele renders vinden die - ter inspiratie - een beeld geven van de vele mogelijkheden die deze woning biedt.

Bezoekdagen op zaterdag. Geen immo

Get in touch