House for sale

299000€

4 bedrooms

Immoweb code : 10950694
Immoweb code : 10950694

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
1105 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Handelswoning met veel potentieel en grote tuin

Ligging:
Deze te renoveren woning ligt op wandelafstand van sportpark De Wallen en het centrum van Burcht en heeft een vlotte verbinding met de E17. Daarnaast zijn ook scholen, winkels en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar.

Omschrijving:

Met een totale oppervlakte van 1.105 m² is de grootte van het perceel de grote troef van dit pand waardoor het onder andere ook interessant kan zijn voor projectontwikkeling. Met een imposante gevelbreedte van 9,08 meter, uitgestrekt langs de straat, trekt het direct de aandacht van voorbijgangers. Het perceel strekt zich uit in de diepte over een indrukwekkende 81 meter, waardoor er ruimte is voor creatieve en uitgebreide plannen. Achteraan op het perceel bedraagt de breedte 15,5 meter. Momenteel is het pand vergund als winkel met woonst. Preadvies over de mogelijkheden werd opgevraagd bij de gemeente en kan indien gewenst bekomen worden. Aarzel niet om ons hierover te contacteren en/of een bezoek aan te vragen!

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse B

Troeven:

- groot perceel
- uitstekende ligging
- veel mogelijkheden
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch