House for sale

334000€

3 bedrooms 270 square meters

Immoweb code : 11296695
Immoweb code : 11296695

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
270 square meters livable space
270 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een uiterst energie-efficiënte (label A), slim doordachte, compacte woning waar je jou zowel binnen als buiten kan uitleven met het maximum aan comfort? Binnen is er vloerverwarming, domotica, 3 slaapkamers, badkamer, leefkeuken met aangrenzende living met een breed schuifraam richting de tuin. Buiten kan je onmiddellijk genieten op het groot terras met lounge en eettafel geborgen in privacy door volgroeide beukenhagen.
Praktisch is er een carport, kunnen er voor de woning 2 auto's geparkeerd worden en zijn er 2 buitenbergingen.

Voor de rest spreken de plannen en foto's voor zich en kan u zien hoe duurzame, kwalitatieve en moderne materialen gezelligheid en comfort geven aan onze woning.

De woning werd in 2013 afgewerkt maar betreft vanwege de doordachte, futureproof gemaakt keuzes een betere investering dan de hedendaagse, standaard afgewerkte woningen. De woning behoort tot de 6,8% best geïsoleerde woningen van België waarbij je nu al voldoet aan de klimaatdoelstellingen van 2050.

Verder is het een gemak om snel verbonden te zijn met de E17, scholen, centrum Deerlijk maar ook snel in de velden voor een wandeling.

Laat je overtuigen bij een plaatsbezoek aan onze woning.

Geen immo aub.

Get in touch