House for sale

325000€

4 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 11369433
Immoweb code : 11369433

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
315 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit pand kan je vrij bezoeken op 8 juni van 11u tot 12u tijdens onze ERA Open Huizen Dag.

Deze halfopen woning is rustig gelegen nabij het centrum van Deerlijk en biedt tegelijk een vlotte bereikbaarheid!

Bij het aankomen aan de woning ervaart men onmiddellijk het gemak van een eigen oprit. U komt de woning binnen in de inkomhal voorzien van gastentoilet. Daarna komt u in de lichtrijke leefruimte dankzij de vele raampartijen. Vooraan de living is momenteel een bureauhoek ingericht. Deze kan mogelijks ook als speelhoek, hobbyruimte ingericht worden. Verder omvat de leefruimte een zithoek en eetplaats. De open keuken is voorzien van alle nodige toestellen en werd praktisch ingericht met de berging vlakbij. Tenslotte bevindt zich op het gelijkvloers nog een badkamer voorzien van dubbele lavabo, toilet en douche.

De tuin werd aangelegd met een tuinhuis en verschillende terrassen zodat men op elk moment van de dag van de zon of schaduw kan genieten! Aangezien de woning halfopen is, kan de tuin via de zijkant van de woning ook bereikt worden. Super praktisch voor fietsen of om o.a. groenafval weg te brengen.

Ten slotte bevinden zich op de verdieping 4 aangename slaapkamers!

 

Op zoek naar een recente woning zonder enig werk? Dan kan deze woning iets voor u zijn! Contacteer ons snel voor uw bezoek ter plaatse!

 

PLUSPUNTEN:


Halfopen
EPC B
Elektriciteit conform
4 slaapkamers

Get in touch