House for sale

649000€

5 bedrooms 286 square meters

Immoweb code : 11350890
Immoweb code : 11350890

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
286 square meters livable space
1056 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze energiezuinige woning van de hand van architect Stef Van Den Haute is een nieuwe parel in ons aanbod. Het won eind jaren '90 reeds een prijs voor meest energetische woning van Vlaanderen en dit hebben de eigenaars door de jaren heen enkel in ere gehouden. Met maar liefst 24 zonnepanelen en volledig vernieuwde ramen, hebben we een woning die mooi binnen EPC A valt. Ook qua ligging scoort deze woning alle punten. Denderhoutem is perfect gelegen tussen Brussel en Gent. Voldoende invalswegen die zorgen voor een perfecte verbinding.

Ook het architecturale van de woning een enorme troef. De combinatie van lichtinval en volume zorgt voor een zalige flow doorheen deze eigendom. Daarbovenop hebben de eigenaars enorme leuke elementen voorzien die steeds de kers op de taart vormen in iedere kamer. Zo geniet de leefruimte van een prachtige open haard, de keuken van een subliem AGA fornuis en de vide is naadloos verbonden met een zonneterras.

Naast de leefruimte en open keuken, beschikt het gelijkvloers over een aansluitende berging en ruime garage. De eerste verdieping betreedt men via de open trap langs de vide. Wederom ervaart men een zalige lichtinval en leuke flow. De vide geeft uit op de master bedroom, ruime badkamer met inloopdouche en ligbad, bureau en hobbyruimte.
De tweede verdieping beschikt dan weer over drie ruime slaapkamers, technische berging en zolder. Hier bestaat perfect de mogelijkheid om een tweede badkamer te voorzien.

Tenslotte dient men nog stil te staan

Get in touch