House for sale

273000€

3 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11324802
Immoweb code : 11324802

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
182 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een gezellige woning met 3 slaapkamers en tuin? Wij hebben wat u zoekt!

Op een toplocatie gelegen in het centrum, nabij openbaar vervoer, winkels en scholen, heeft deze woning heel wat te bieden. De centrale ligging, de mooie tuin en de 3 slaapkamers zijn slechts enkele van de sterke punten. Bovendien heb je dankzij de eigen inpandige garage, nooit stress om te parkeren.

Indeling:
- GLV: via de grote inkomhal (10m²) komen we uit in de gezellige woonkamer (25m²) met gaskachel. De badkamer (8m²) is uitgerust met een apart toilet en inloopdouche. Verder hebben we de volledige uitgeruste keuken (12m²) die veel te bieden heeft.Aansluitend vinden we een berging (4m²),die rechtstreeks toegang geeft tot de grote inpandige garage (14m²). De woning beschikt ook over een leuke tuin met zeer grote opslagruimte (33m²).
- 1steV: langs de trap in de inkomhal komen we terecht in de ruime traphal die toegang geeft tot 2 slaapkamers (21-19m²). De kamers zijn voorzien van voldoende lichtinval dankzij de vele ramen.
- 2deV: via de vaste trap komen we in de grote instapklare zolderkamer (46m²).

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Interesse om deze prachtige woning te bezoeken? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Get in touch