House for sale

399000€

3 bedrooms 207 square meters

Immoweb code : 11238526
Immoweb code : 11238526

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
207 square meters livable space
153 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Riante hoekwoning met 3slpk en 2 inpandige garages!

Bent u op zoek naar een ruime woning die volledig gerenoveerd is met 3 slaapkamers, een koer en voldoende parkeerplaats? Of net naar een woning met voldoende opslagplaats en/of werkplaats? Dan stel ik u graag volgende woning aan u voor!

Indeling:
Gelijkvloers verdieping:
Via de trap bereikt u de woning en komt u binnen in de inkomhal met vestiaire. Hier is er een apart gastentoilet voorzien en bevindt er zich de doorgang naar de -1 verdieping. De woonkamer (23m²) is gescheiden van de eetkamer (26m²) en open keuken door een gezellige open haard (gas).De keuken is volledig geïnstalleerd. Aanpalend is er de koer.

Bovenverdieping: Boven is er een open ruimte die momenteel ingericht is als dressing, een badkamer en 3 slaapkamers (15m², 10m² & 10²m) waarvan één slaapkamer een aparte dressing heeft.
De badkamer heeft een inloopdouche, een toilet, een ligbad en een lavabo met badkamermeubel. Hier is er een koepel die elektrisch geopend kan worden.

-1 verdieping: Hier bevindt zich een opbergplaats, een technische ruimte en twee garages (18m² & 53m²). Hier zijn de aansluitingen voorzien voor een wasmachine en/of droogkast.

Get in touch