House for sale

349000€

4 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 11333001
Immoweb code : 11333001

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
111 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en tuin te Deurne!

Gelegen in de Van Weselestraat te Deurne, biedt deze woning het ultieme gemak van een breed scala aan winkels, waaronder supermarkten, apotheken, bakkerijen, en nog veel meer, op slechts een steenworp afstand. Bovendien zijn scholen en openbaar vervoer in de nabijheid te vinden. Met de auto kunt u moeiteloos de omliggende gemeenten en snelwegen bereiken.

Deze woning voldoet makkelijk aan de huidige isolatienormen. Met een EPC-waarde "B", dubbele beglazing in alle ramen, geïsoleerde voor- en achtergevels, en een condensatieketel op gas, geniet u van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Bij het betreden van de woning via de inkomhal komen we onmiddellijk de eerste twee slaapkamers tegen, de tweede slaapkamer kan ook dienst doen als extra leefruimte. Op de eerste verdieping wordt u verwelkomd via de nachthal die ons leidt naar nog eens 2 slaapkamers, hier is ook nog eens een apart toilet aanwezig.

De benedenverdieping biedt een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Als u verder doorloopt, komt u in de leefruimte met aansluitend de open keuken.

Tot slot kan u genieten van de tuin met aangelegd terras, waardoor u hier heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.

Get in touch