House for sale

335000€

4 bedrooms 238 square meters

Immoweb code : 11337033
Immoweb code : 11337033

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
238 square meters livable space
95 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruime woning met 4 slaapkamers op centrale ligging te Deurne!

Deze ruime woning bevindt zich op de Schotensesteenweg in Deurne, met een gezellig pleintje vol eetgelegenheden voor de deur. Geniet van de nabijheid van het openbaar vervoer, met zowel tram als bus op een steenworp afstand, waardoor je vlot alle kanten op kunt. Voor natuurliefhebber bevindt het park Rivierenhof zich over de deur, terwijl belangrijke invalswegen en omliggende gemeenten gemakkelijk bereikbaar zijn met de wagen.

Deze woning is perfect geschikt voor grote gezinnen vanwege de vier slaapkamers, twee badkamers en twee keuken. Ook ideaal als tweewoonst.
Bij het betreden van de inkomhal, ontdek je momenteel een verhuurde studio. Deze bestaat uit een leefruimte, slaapkamer, douchekamer, toilet en een keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime leefruimte die leidt naar de achterliggende keuken, met een apart toilet. De bovenste verdieping bestaat opnieuw uit een badkamer, voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, lavabo en een wasmachineaansluiting. Hier zijn ook drie ruime slaapkamer te vinden. Tot slot beschikt de woning over een ruime kelder ideaal voor extra opbergruimte.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch