House for sale

315000€

3 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 11342406
Immoweb code : 11342406

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
156 square meters livable space
112 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare woning met 3 slaapkamers, terras en tuin te Deurne!

Gelegen aan de rustige van Cortbeemdelei in Deurne, biedt deze woning een perfecte combinatie van rustig en toch centraal wonen! Op loopafstand vind je winkels, scholen en openbaar vervoer, terwijl de nabijheid van belangrijke autowegen gemakkelijke toegang biedt tot omliggende gemeenten en de Antwerpse Ring.

We betreden deze woning via de inkomhal met apart gastentoilet, leidend naar de ruime woonkamer met sfeervolle openhaard en aangrenzende open keuken. De keuken is voorzien van modern gemak, waaronder een gasvuur met dampkap, oven, ingebouwde ijskast en een afwasmachine. Geniet van veel natuurlijk licht in de leefruimte dankzij de grote schuifraam die uitkomt op het zonneterras.

Via het tussenverdiep, dat dienst doet als een handig bureau, bereik je de eerste verdieping met twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Op de benedenverdieping wacht een ruime wasplaats, een tweede moderne badkamer met ligbad, en een derde slaapkamer met uitzicht op de tuin.

Tot slot is er nog een tuin van ongeveer 32m², ideaal georiënteerd op het zuiden met achterin een tuinhuis!

Bijzonderheden:
+ Overal dubbele beglazing
+ Condenserende ketel op gas
+ EPC 249 kWh/m² jaar
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inter

Get in touch