House for sale

* 199000€

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11368445
Immoweb code : 11368445
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
120 square meters livable space

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom met twee appartementen, of een heerlijk huisje-in-spe, mét zonnige, groene tuin? Dat krijg je hier, in een goed geconnecteerde wijk in Deurne-Noord.

Je komt binnen in de hal, waar de trap naar beneden je naar het gelijkvloers appartement voert – al ligt het eerder op – 1. Het grote raam aan de straatkant zorgt voor veel licht hier in de leefruimte en je hebt hier een betonvloer met een vinyl erover. Je hebt hier plaats voor een zithoek/ slaaphoek, met verderop in de tussenruimte de geïnstalleerde, betegelde keuken. Daar vind je een gasvuur, dampkap, koelkast, oven, spoelbak en heel wat kasten. Van hieruit loop je naar achteren, naar de lichte badkamer, met z’n inloopdouche en toilet. De achterdeur geeft uit op de toffe tuin. Die is groen, zonnig en zonder veel inkijk.

Op de eerste verdieping heb je een tweede appartement, met een aparte, ruime en lichte slaapkamer achteraan. Rechts bevindt zich de leefruimte, op een vinylvloer, met een charmante boog die dient als doorgang naar de tussenruimte. Achteraan, aan de tuinzijde, heb je nog een betegelde keuken en een badkamer achter een muurtje van glasdallen. Die laatste heeft een douchecabine, een toilet en een lavabo.

Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12661/

Get in touch