House for sale

259000€

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 11372149
Immoweb code : 11372149

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
113 square meters livable space
70 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde stadswoning met 3 slaapkamers te Deurne!

Deze toffe woning is gunstig gelegen in de Du Montstraat te Deurne. Geniet hier van de rust van deze eenrichtingsstraat terwijl je toch profiteert van de bruisende omgeving. Je hebt direct toegang tot de tram, waardoor Antwerpen centrum en naburige gemeenten vinnen handbereik zijn. Bovendien bevinden talloze winkels en voorzieningen zich op een steenworp afstand. Met de auto bereik je makkelijk invalswegen.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van ingemaakte kasten. Hier vind je ook een eerste gastentoilet. Stap verder de gezellige woonkamer binnen, die toegang biedt tot de eerste badkamer. Deze is ingericht met een ligbad, lavabo en hier vinden we de aansluiting voor de wasmachine terug. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken die uitkomt op het koertje (+-6m²).

Op de eerste verdieping treffen we de nachthal die leidt naar de 3 slaapkamers en naar de tweede badkamer, voorzien van een inloopdouche, lavabo en extra toilet.

Bovendien is er nog een zolder, die kan worden ingericht tot 4e slaapkamer.

Deze woning is momenteel verhuurd.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch