House for sale

299000€

3 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 11372159
Immoweb code : 11372159

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
155 square meters livable space
135 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin te Deurne!

Gelegen in de Van Dornestraat te Deurne, biedt deze woning het ultieme gemak van een breed scala aan winkels, waaronder supermarkten, apotheken op slechts een steenworp afstand.
Deze woning heeft een complete renovatie ondergaan en voldoet makkelijk aan de huidige isolatienormen. Met een EPC-waarde van slechts 183 kWh/jaar, dubbele beglazing in alle ramen, geïsoleerde voor- en achtergevels, en een condensatieketel op gas, geniet u van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Bij het betreden van de eerste verdieping wordt u verwelkomd in een uitnodigende woonruimte met een open keuken, volledig uitgerust met een gaskookplaat, dampkap, oven en vaatwasser. Achter de keuken vinden we de badkamer terug ingericht met een inloopdouche, lavabo en toilet.
De bovenste verdieping bestaat uit 2 ruime slaapkamers. De benedenverdieping biedt een ruime wasplaats met extra toilet. Als u verder doorloopt, komt u in de derde slaapkamer. Hierachter is nog extra ruimte ideaal voor een bureau, dressing,... Daarnaast is er zowel onder de trap als helemaal achteraan de woning nog extra bergruimte voorzien!
Tot slot kan u genieten van de tuin met aangelegd terras en de weelderige groene omgeving, waardoor u hier heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SC

Get in touch