House for sale

295000€

2 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 11377649
Immoweb code : 11377649

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
168 square meters livable space
135 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en tuin

Gelegen in de Van Cortbeemdelei te Deurne, biedt deze woning het ultieme gemak van een breed scala aan winkels, waaronder supermarkten, apotheken, bakkerijen, en nog veel meer, op slechts een steenworp afstand. Bovendien zijn scholen en openbaar vervoer in de nabijheid te vinden. Met de auto kunt u moeiteloos de omliggende gemeenten en snelwegen bereiken.

Deze woning werd gerenoveerd en voldoet makkelijk aan de huidige isolatienormen. Met een EPC-waarde van slechts 142 kWh/jaar, vernieuwd dak, dubbele beglazing in alle ramen, geïsoleerde voor- en achtergevels, en een condensatieketel op gas, geniet u van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Bij het betreden van de eerste verdieping wordt u verwelkomd in een uitnodigende woonruimte met achteraan de keuken die voorzien is van alle moderne gemakken.
Op de bovenste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet.
De benedenverdieping biedt extra ruimte, hier vinden we de toegang naar de garage, een berging met cv-ketel en toilet, een plek voor de wasmachine, bureau, en helemaal achteraan nog aangebouwde veranda met directe toegang naar de tuin. In deze weelderige groene omgeving kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen na een lange dag. Achteraan is er nog een extra tuinberging aanwezig.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inte

Get in touch