House for sale

305000€

5 bedrooms

Immoweb code : 11183023
Immoweb code : 11183023

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
300 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Leuk renovatieproject bestaande uit 2 woningen gelegen in de Schomstraat nabij het centrum van Deurne-Diest.

Dit project bevindt zich in een rustige straat met een zeer centrale ligging; er is een vlotte verbinding naar de E313, wat zich vertaalt in een goed bereik naar Hasselt, Antwerpen en het Klaverblad van Lummen. Scholen, winkels, warme bakker en openbaar vervoer zijn op fietsafstand.

Het project betreft twee woningen.

We betreden de linkse woning via de inkomhal, die toegang biedt tot de ruime woonkamer. De woonkamer baadt in het licht dankzij de grote ramen. De woonkamer grenst aan de aparte eetkamer en de ruime keuken. Op het gelijkvloers vinden we ook de badkamer.

Op de verdieping vinden we drie slaapkamers. Er is een ruime zolder, die heel wat mogelijkheden biedt.

De rechtse woning heeft een ruime woonkamer (27 m²), die grenst aan de keuken (13,22 m²). De badkamer is ingericht met een douche in bad en toilet. Op de verdieping zijn er twee grote slaapkamers (14,50 m² en 12,50 m²) en een zeer ruime nachthal met ingemaakte kasten.

De linkse woning heeft een gezellig tuintje en de rechtse een koertje.

Beide woningen worden verwarmd op mazout en de elektriciteit is niet conform het AREI. De energiescore van de linkse woning bedraagt 810 kWh / m² (label F). De energiescore van de rechtse woning bedraagt 525 kWh / m² (label F). Meer info om het gewenste label te behalen; https

Get in touch