House for sale

* 423000€

4 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 11092763
Immoweb code : 11092763
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
528 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De start van de ruwbouwwerken van deze STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONING staat gepland voor half februari 2024. Hierdoor zal de woning beschikbaar zijn uiterlijk in maart 2025.

Het perceel bouwgrond is gelegen in een KINDVRIENDELIJKE, RUSTIGE RESIDENTIËLE VERKAVELING. Het betreft een ruim perceel bouwgrond van 528m² voor een ALLEENSTAANDE WONING, hetgeen een UNIEKE KANS is de dag van vandaag !

Het ontwerp is voorzien van ZÉÉR RUIME leefruimten. Het gelijkvloers bestaat uit +/-103m² bruto vloeroppervlakte en de eerste verdieping uit +/-77,50m² waardoor men maar liefst op een totaal van 180m² bruto-vloeroppervlakte leefruimte uitkomt !!! Daar bovenop is de woning nog eens voorzien van een ruime zolder van +/- 35m².

De woning wordt opgebouwd en volledig afgewerkt met KWALITATIEVE, DUURZAME & LUXUEUZE materialen. De uitvoering van de werken gebeurt steeds met de grootste aandacht voor een HOGE GRAAD VAN AFWERKING !!!

Wenst u meer info betreffende deze woning of onze andere woningen ?
Bezoek dan zeker onze website : www.bouwdesc.be

Heeft u sterke interesse in deze woning of één van onze andere projecten en wenst u een bezoek aan één van onze afgewerkte woningen ? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.


(*) Vermelde prijs is excl. kosten.
Kosten = 21% BTW op constructiewaarde & infrastructuur, 12% registratie op grondwaarde, kosten landmeter, nutsvoorzieningen, notaris- & aktekosten.

Get in touch