House for sale

390000€

3 bedrooms 147 square meters

Immoweb code : 11306950
Immoweb code : 11306950

Overview

3 bedrooms
147 square meters livable space
600 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij deze prachtige nieuwbouwwoning in Beerst, een charmante deelgemeente van Diksmuide! Gebouwd in 2007. Gelegen op een ruim perceel van 600 vierkante meter, biedt het voldoende ruimte voor buitenactiviteiten en groene oases. De bewoonbare oppervlakte van 147 vierkante meter zorgt voor een ruime en comfortabele leefomgeving voor u en uw gezin. Gezelligheid en privacy gaan hand in hand in deze rustige straat, waar u elke dag kunt genieten van een vredig thuis.
Parkeermogelijkheid voor de deur maakt het leven gemakkelijk en stressvrij. En voor degenen die hun auto graag binnen handbereik willen hebben, is er een inpandige garage beschikbaar. Met maar liefst 3 slaapkamers is 
ruimte voor het hele gezin en eventuele gasten. Elk gezinslid zal zijn eigen stukje rust en persoonlijke ruimte hebben. Bovendien is deze woning zeer energiezuinig, met een indrukwekkend Energieprestatiecertificaat (EPC) van slechts 91 kWh/jaar, wat overeenkomt met een A-label. Dit betekent lagere energiekosten en een milieubewustere levensstijl. Kom en ontdek de schoonheid en het comfort van deze unieke nieuwbouwwoning in Beerst.

U zult verliefd worden op de rustige omgeving, de ruimte die het perceel biedt en het gemak van het hebben van een inpandige garage. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u betoveren door deze prachtige woning die alles heeft wat u zoekt voor uw droomleven in Diksmuide.

Get in touch