House for sale

445000€

3 bedrooms 132 square meters

Immoweb code : 11327267
Immoweb code : 11327267

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
132 square meters livable space
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen in de rustige wijk in Drongen en toch nabij alle voorzieningen en o.a. de op- en afrit van de E40 en het treinstation. Het huis beschikt over een ruime tuin met Z-oriëntatie.
De woning wordt gekenmerkt door heel lichtrijke ruimtes die in nauw contact staan met de tuin, wat het wooncomfort ten goede komt. Voor meer informatie over de woning kan je terecht op www.eikvarenweg52.be, de unieke website over het huis. Hier ontdek je ook hoe je eenvoudig van een EPC D naar EPC A kan.
Het huis omvat o.a. een inkomhal met afzonderlijk toilet, een ruime lichtrijke leefruimte en leefkeuken, een berging, garage en op het verdiep zijn er 3 ruime kamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet.
We nodigen je, bij interesse, graag uit op de bezoekdag van zondag 5 mei. Je kan je via www.eikvarenweg52.be registreren en inschrijven voor de bezoekdag.
Ook kan je op deze website terecht voor de beschrijving van de woning, een virtuele rondleiding (360° fotografie), foto’s en alle documenten die noodzakelijk zijn om een woning te (ver)kopen.
We garanderen je dat de woning niet vóór de bezoekdag verkocht zal zijn. Zo krijgt iedereen de kans om zich voor te bereiden, de woning te bezoeken en een eenmalig bod uit te brengen. Meer informatie over hoe je kan bieden, kan je ook op de website vinden. We geven je de garantie dat er niet zal opgeboden worden!
Mocht je na het bekijken van de website nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Alvast tot binnenkor

Get in touch