House for sale

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 10814980
Immoweb code : 10814980

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
158 square meters of land

Description

Half open bebouwing

Sorry, there is no English translation. Voor wie op zoek is naar zorgeloos wonen en modern comfort is deze recent gerenoveerde woning een echte aanrader.
Deze energiezuinige woning combineert ruimtelijkheid en lichtinval met hoogwaardige materialen en een moderne look.

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal, het gastentoilet, een berging/wasplaats met ingebouwde kasten, een prachtige half-open keuken voorzien van alle nodige toestellen gevolgd door een ruime leefruimte (hoge plafonds!) met schuifraam over de volledige hoogte dewelke zicht en toegang geeft tot de gezellige tuin met terras en zij-ingang.

Op de eerste verdieping kunnen we twee ruime slaapkamers en een prachtige badkamer terugvinden. Deze badkamer beschikt over een leuke eyecatcher waarbij je namelijk vanuit een half verzonken bad zicht hebt op de lucht door middel van een panoramisch dak.
Bijkomend geeft deze verdieping toegang tot het tweede verdiep waar zich een derde en meteen ook de grootste slaapkamer bevindt.

De woning werd grondig gerenoveerd naar de huidige normen en is onder andere voorzien van vloerverwarming op het gelijkvloers, hoogrendementsbeglazing en een ventilatiesysteem.

Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999!

Get in touch