House for sale

4 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 10814985
Immoweb code : 10814985

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space
110 square meters of land

Description

Half open bebouwing

Sorry, there is no English translation. Deze modern totaal gerenoveerde rijwoning beschikt over 4 ruime slaapkamers en gezellig terras met een groenstrook. Kortom, een ideale woning voor wie op zoek is naar een instapklare, centraal gelegen woning. De woning is gelegen nabij openbaar vervoer, winkels, scholen en kent een goede verbinding.

Wanneer we de woning betreden komen we in een ruime inkomhal met gastentoilet en berging. Deze is eveneens toegankelijk via de voorgevel, wat extra handig is voor het plaatsen van fietsen en/of voorraad. We vervolgen de weg tot in de gezellige leefruimte met open keuken. Deze tijdloze keuken werd voorzien van alle comfort waarbij er gedacht werd aan de mooie details zoals de volledige afwerking onder de trap. Oven, microgolf, inductievuur, koelkast en vriezer alsook afwasmachine zijn voorzien. Een groot schuifraam geeft toegang tot een gezellig terras waarbij nog ruimte werd voorzien om wat groen toe te voegen.

Op de eerste verdieping vind je reeds twee slaapkamers (waarvan één eventueel perfect dienst kan doen als bureauruimte, gezien de grote raampartijen) en een badkamer met een ruime inloopdouche, lavabo en toilet terug. Op de tweede verdieping vinden we nog eens twee slaapkamers.

De woning werd grondig gerenoveerd naar de huidige normen en is onder andere voorzien van vloerverwarming op het gelijkvloers, hoogrendementsbeglazing en een ventilatiesysteem.

Contacteer ons snel voor meer informatie of een be

Get in touch