House for sale

3 bedrooms 152 square meters

Immoweb code : 10959275
Immoweb code : 10959275

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
152 square meters livable space
115 square meters of land

Description

Rijwoning

Sorry, there is no English translation. Gelegen in Duffel, op centrale ligging met een goede verbinding en de nodige winkels en scholen in de nabije omgeving bevindt zich deze recent volledig gerenoveerde woning.

Deze woning onderging een totaalrenovatie waarbij er werd gekozen voor zeer mooie en hoogwaardige materialen. Handig om te starten is de ruimte die werd gelaten bij het betreden van de woning, voor vestiaire én voor het plaatsen van fietsen.
De achterzijde werd voorzien van een grote raampartij waardoor een grote hoeveelheid daglicht de ruimte binnenvalt. Vanuit de woonkamer met open keuken heb je toegang tot een gezellig tuintje met terras. De prachtige keuken werd voorzien van alle toestellen.
De trap op het gelijkvloers kent een mooi design. Hier werd namelijk een zitbank gecreëerd waarop een moderne stalen trap werd geplaatst die je naar de eerste verdieping brengt.

Op de eerste verdieping bevinden er zich twee ruime slaapkamers. Naast deze twee kamers is er ook een ruime badkamer op deze verdieping die werd ingericht met een ligbad en een inloopdouche.

Op de tweede verdieping kunnen we nog een slaapkamer terugvinden, deze is meteen ook de grootste.

De woning werd grondig gerenoveerd naar de huidige normen en is onder andere voorzien van vloerverwarming op het gelijkvloers, hoogrendementsbeglazing en een ventilatiesysteem.

Klik hier voor een

Get in touch