House for sale

2 bedrooms 115 square meters

Immoweb code : 11280334
Immoweb code : 11280334

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
115 square meters livable space
982 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Genesteld te midden van de agrarische omgeving van Duffel, biedt deze voormalige landbouwwoning een zeldzaam juweel van rust en natuur. Met adembenemende uitzichten over de uitgestrekte velden en toch slechts een steenworp verwijderd van de E19 en alle benodigde voorzieningen, belichaamt deze woning de balans tussen landelijke charme en moderne gemakken.
Met een reeds verkregen omgevingsvergunning voor een functiewijziging naar een zonevreemde woning, wordt hier een unieke kans geboden om op deze toplocatie uw droomhuis te realiseren. De flexibiliteit die deze vergunning biedt opent de deuren naar een scala aan mogelijkheden voor renovatie, uitbreiding of zelfs herbouw, met inachtneming van de voorwaarden voor zonevreemde woningen. Maar dat is niet alles! In het geval van herbouw biedt dit perceel de kans om een open bebouwing te realiseren. Bovendien kunt u in dat geval profiteren van de gunstige regeling rond sloop- en heropbouw binnen eenzelfde vergunning, waardoor u als particulier slechts 6% btw betaalt.
Stel je voor: de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken op deze historische plek, waar elke dag begint met het rustgevende panorama van de omliggende natuur. Grijp deze unieke kans om een leven van rust en schoonheid te omarmen, terwijl u profiteert van de nabijheid van alle gemakken van het moderne leven.
Kom zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging t

Get in touch