House for sale

425000€

4 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11314656
Immoweb code : 11314656

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
165 square meters livable space
280 square meters of land

Description

Rijwoning

Sorry, there is no English translation. Welkom in deze charmante woning, gelegen in het bruisende hart van Duffel. Deze woning ademt karakter en authenticiteit, met schitterende elementen die doen denken aan een charmant herenhuis. Ontdek houten plankenvloeren, een prachtige inkomhal met karaktervolle trap en mozaïekvloer, hoge plafonds, herkenbare schouwmantels en deuren die de sfeer van vroeger oproepen.
De woning is altijd goed onderhouden en heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan zoals nieuwe leien op het dak, zonnepanelen, ramen met dubbele en hoogrendementsbeglazing en al enkele isolatiewerken, wat resulteert in een gunstig EPC label C.
Op het gelijkvloers wordt de veranda betrokken bij de leefruimte en open keuken, deze biedt bovendien een mooi zicht op de tuin, een gezellige plek waar u volop kan genieten van zonnige dagen.
Een grote troef van deze woning zijn de 4 ruime slaapkamers, waarbij elke twee slaapkamers een eigen badkamer hebben.
Bijkomend wordt de mogelijkheid geboden om een staanplaats bij aan te kopen aan de overkant voor €20.000,00.
Mis deze kans niet om te wonen in deze prachtige woning die het beste van historische charme combineert met moderne voorzieningen.
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999.

Get in touch