House for sale

4 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 10780611
Immoweb code : 10780611

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
204 square meters livable space
413 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We treffen de woning in een uiterst residentiële wijk “de Elsdonkwijk”. Met zijn ideale locatie, residentieel karakter en perfecte bereikbaarheid tussen Antwerpen en Brussel is het dan ook één van de meeste gegeerde wijken van de Zuidrand. Achter de charmante gevel schuilt veel potentieel, de woning telt momenteel vier slaapkamers en twee badkamers en geniet van totale oppervlakte van 300 m².

Gelijkvloers met inkomhal die toegang biedt tot de gezellige leefruimte op parket, aansluitend de eetkamer op parket met open haard.Van hieruit kan u naar de mooi aangelegde tuin, waar het heerlijk genieten is. Verder treffen we op het gelijkvloers ook een eerste slaapkamer en badkamer aan.

Op de 1ste verdieping 3 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten en een tweede badkamer. De zolderverdieping biedt nog meer opbergmogelijkheden. Oprit aan de linkerzijkant met achteraan een handige aparte garage.

Goed om te weten: verwarming op gas met condensatieketel uit 2019; alarmsysteem geïnstalleerd; deels onderkelderd vooor opslag.

Get in touch