House for sale

* 399000€

3 bedrooms 198 square meters

Immoweb code : 11175451
Immoweb code : 11175451
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
198 square meters livable space
280 square meters of land

Description

Apartment building

Sorry, there is no English translation. Duplex hoekappartement op toplocatie Molenveld/Elsdonk in Edegem met 4 parkeerplaatsen! Mogelijkheid tot handelszaak/praktijkruimte.

Het appartement bestaat uit 2 appartementen die zijn samengevoegd tot 1 appartement. Het is mogelijk terug op te splitsen naar 2 appartementen. De woning is in goede staat maar licht te frissen. Op de benedenverdieping heeft u een grote, hyper-uitgeruste keuken met alle nodige voorzieningen. De keuken geeft uit op een verharde tuin. Verder is er beneden de woonkamer en een grote eetkamer. Hier is de mogelijkheid om een handelsruimte of praktijkruimte in te richten met een aparte ingang op de hoek van het gebouw. Aan de straat is er tevens een doorgang naar de tuin via het tuinhuis. 4 privé parkeerplaatsen voor het gebouw!
Op de bovenverdieping verdieping is een badkamer, 2 slaapkamers, een ruime berging (mogelijkheid voor extra keuken te installeren) en een grote lichtrijke bureauruimte of extra slaapkamer.
Er is ook een ruime kelder aanwezig. Goede EPC van 214 kWh/m². Dubbel glas (2006) met beneden overal automatische rolluiken. Nieuwe CV ketel Remeha in 2019.

Samengevat; Karakteristiek dubbel appartement met de mogelijkheid handelspand/praktijkruimte op de benedenverdieping en/of mogelijkheid aparte wooneenheid te maken op de bovenverdieping. Gelegen in residentiele wijk Molenveld/Elsdonk in Edegem aan een gezellig pleintje op een top locatie!

Get in touch