House for sale

535000€

4 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 11283115
Immoweb code : 11283115

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
410 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze halfopen bebouwing met een leuke tuin biedt de perfecte harmonie tussen ruimte, stijl en functionaliteit, en staat klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

Bij het binnenkomen van deze woning komen we in de ruime hal met ingebouwde kasten om vervolgens verder te gaan naar de leefruimte. De ruime en lichte leefruimte vormt het hart van deze woning, waar gezelligheid en comfort samenkomen. Vanuit deze leefruimte heb je een groot schuifraam die de verbinding vormt met de ruime tuin. Aansluitend aan de leefruimte vind je een volledig uitgeruste keuken. Verder is er beneden nog een gastentoilet en toegang tot de garage.

Als we de trap naar boven nemen komen we in een ruime hal met ingebouwde kasten. Op deze verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en de mooi gerenoveerde badkamer met regendouche, apart bad, toilet en dubbele lavabo.

Als we nog een verdieping stijgen, komen we via een vaste trap aan in de ruime zolder die nu ook dienst doet als grote slaapkamer. Deze ruimte kan ook nog worden onderverdeeld in aparte kamers indien gewenst.

Kijkmomenten voor deze woning zullen worden georganiseerd op 4/5 en 5/5. Aarzel niet om je hiervoor in te schrijven!

Instelprijs is €535.000, geen Immokantoren aub.

Get in touch