House for sale

595000€

5 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 11293277
Immoweb code : 11293277

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
223 square meters livable space
371 square meters of land

Description

Hoekwoning

Sorry, there is no English translation. Ruime gezinswoning / kangoeroewoning te koop in Residentieel Molenveld wijk

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning waar u wonen en werken kan combineren - een woning waar u met meerdere gezinnen kan samenwonen onder één dak - of een opbrengsteigendom dat u vlot kan verhuren?

Graag bieden wij u deze polyvalente gezinswoning aan (223m²), inclusief 2 garageboxen, gelegen in een groene en residentiële woonwijk Molenveld te Edegem. Het gebouw werd in 2010 grondig gerenoveerd.

De woning werd steeds erg goed onderhouden en opgefrist waar nodig. Het gebouw zelf is gelegen in een rustige straat aan speelpleintje. In directe nabijheid vindt u winkels, scholen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, verbindingswegen,...

Zelf beschikt de woning overal over dubbele beglazing met houten en pvc schrijnwerk, de centrale verwarming verloopt op stookolie. De elektriciteit is grotendeels vernieuwd toch hier en daar kleine aanpassingen nodig.

Indeling:

De woning heeft 2 aparte ingangen. De ingang van de duplexwoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich in de Timmerdonckstraat 2. De ingang van de studio of van het kantoor/atelier op het gelijkvloers bevindt zich aan de zijkant van de woning in de Ten Eeckhofstraat 13. De woning heeft dus officieel 2 adressen!

De duplexwoning vinden we op de 1e, 2e en 3 verdieping.
Een ruime en lichte leefruimte op natuursteen, een volledig ingerichte keuken vo

Get in touch