House for sale

489000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11329309
Immoweb code : 11329309

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een energiezuinig gerenoveerde gezinswoning? Dan presenteren wij met trots een prachtig pand dat aan uw wensen voldoet.

Deze ruime gezinswoning met 3 slaapkamers is volledig gerenoveerd volgens de meest recente normen. Het pand is uitgerust met een lucht-lucht warmtepomp, zonnepanelen en een wamtepompboiler. Bovendien is er zorgvuldige isolatie aangebracht aan zowel de gevels als het dak, en zijn alle ramen vervangen door nieuwe exemplaren.

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, zoals parketvloeren, een Duitse kwaliteitskeuken met A-klasse toestellen, een moderne badkamer, en meer.

Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime woonkamer met een open keuken, en grenzend aan deze ruimte is er een laundry room. Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom, een royale badkamer met zowel een douche als een bad, maar ook een toilet. De tweede verdieping herbergt nog twee volwaardige slaapkamers.

De renders geven een goede indruk van de afwerking en de stijl die gehanteerd zal worden. Houd er rekening mee dat deze niet bindend zijn. (Ingebouwde kasten zijn niet inbegrepen).

De werken bevinden zich momenteel in de laatste fase, en de oplevering wordt gepland voor eind juni '24.
Wenst u een afspraak of meer informatie over dit project? Gelieve te mailen naar [email protected].
Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0484180696 of 0476325507

Get in touch