House for sale

3 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11166490
Immoweb code : 11166490

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
190 square meters livable space
439 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit is uw kans om een uniek stukje vastgoed te verwerven in het hart van Eeklo! Met een vraagprijs van €275.000 biedt deze ruime woning in de Hugo Verrieststraat 1 enorm veel potentieel voor renovatie en modernisering.

Hoewel de woning te renoveren is, biedt het een solide basis en veel ruimte om uw eigen stempel te drukken. Met een doordachte renovatie kunt u hier een droomhuis creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een van de hoogtepunten van het pand is de leuke stadstuin, een groen toevluchtsoord dichtbij de stad waar u kunt ontspannen, tuinieren en genieten van het buitenleven.

Gelegen in Eeklo, geniet u van alle voordelen van stadsleven met winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen op loopafstand. Bovendien biedt de centrale ligging goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Mis deze kans niet om een ??betaalbaar vastgoed te verwerven met veel potentieel en een charmante stadstuin. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op [email protected] om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige thuis te ontdekken!

Get in touch