House for sale

565000€

4 bedrooms 238 square meters

Immoweb code : 11231299
Immoweb code : 11231299

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
238 square meters livable space
348 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een echte buitenkans voor wie op zoek is naar een instapklare, volledig afgewerkte en gerenoveerde woning op 5 minuten wandelen van de markt in Eeklo. De woning biedt diverse mogelijkheden door de grote bewoonbare oppervlakte. Door de goeie locatie en de nodige toelating, zou het tevens mogelijk zijn om hier een zaak te starten. Uiteraard kan u de woning ook aanwenden voor puur residentieel gebruik. Vooraan bestaat de optie om een garage te maken.
Op het gelijkvloers bevinden zich twee livings die gescheiden zijn door een moderne keuken die uitkijkt op de koer. De koer is ruim, luchtig en geeft directe toegang tot de momenteel ingerichte bureau, die zonder enige ingreep als slaapkamer ingericht kan worden. De living achteraan heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Extra troef is dat er een groot tuinhuis van zo'n 47m² is waar u praktisch al uw gerief kan stockeren.
Via een draaitrap in een mooie 'kolom' (die doet denken aan een middeleeuwse wachttoren) komen we bovenaan op het eerste verdiep. Hier vinden we een masterbedroom + kleinere slaapkamer + toilet. Op het tweede verdiep vinden we een tweede masterbedroom met zo'n oppervlakte van 38m² (!). Grote regenput aanwezig! Alles is de laatste drie jaren gerenoveerd: nieuwe leidingen, vloeren, cv, daken, isolatie, tuin, ... U zal de hoge afwerkingsgraad meteen opmerken! Wacht niet langer en plan een afspraak in! Info en afspraken: 09 225 50 50.

Get in touch