House for sale

310000€

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11293486
Immoweb code : 11293486

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
255 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit is uw kans om te investeren in een prachtige woning in het centrum van Eeklo! Met een vraagprijs van €310.000 biedt deze woning een uitstekende gelegenheid voor zowel investeerders als gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele woonruimte.

Momenteel verhuurd, biedt deze woning een stabiele inkomstenstroom voor investeerders. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid om extra kamers te creëren op de zolder, is er voldoende ruimte voor gezinsuitbreiding of het realiseren van een thuiskantoor.

De tuin is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De achteruitgang via een poortje zorgt voor extra gemak, waardoor u niet met vuilbakken of fietsen door de woning hoeft te manoeuvreren.

Met een Energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse C is de woning energiezuinig en milieuvriendelijk. Een kleine voorraadkelder en een wasplaats voegen extra functionaliteit toe aan de woning.

Mis deze unieke kans niet om te wonen of te investeren in een woning met veel potentieel! Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op [email protected] voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Get in touch