House for sale

335000€

3 bedrooms 210 square meters

Immoweb code : 11307458
Immoweb code : 11307458

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
210 square meters livable space
326 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Grote, centraal gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers en verzorgde tuin en garage te koop in hartje te Ekeren.


Ligging: De Jozef De Weerdtstraat ligt pal in het centrum van Ekeren en vertrekt van op het Kristus-Konigplein. Alles, maar dan ook alles, op wandelafstand!


Indeling:


Deze woning heeft een inpandige garage. Parkeren is dus gegarandeerd in & voor de woning! Op het gelijkvloers vinden we naast de garage een ruime inkomhal, een tussenhal met vestiaire-mogelijkheden, een cv-ruimte, een stockageruimte en een wasruimte. Deze laatste geeft uit op de mooie en goed onderhouden tuin. Een ware oase van rust in het centrum. De eerste verdieping is als volgt ingedeeld; ruime living met grote raampartijen, gastentoilet, keuken met zicht op de tuin en zitruimte met steektrap naar de tuin. De tweede étage werd ingericht met de badkamer, 2 ruime slaapkamers (4.2x3.8m - 4.15x3.8m) en een kleinere slaapkamer (3x1.9m).


EPC: 244 kwh/m²/j (C)


Bijzonderheden:

- CV op stookolie (2009).
- Dubbele/HR beglazing in overwegend houten kaders met deels rolluiken.
- Dak geïsoleerd.
- Elektra niet conform.
- Airco in living en slaapkamer.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief.
P-score: C, G-score: C Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.

Get in touch