House for sale

350000€

5 bedrooms

Immoweb code : 11371145
Immoweb code : 11371145

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
751 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze open bebouwing is gelegen in een verkeersarme buurt, nabij het bruisende centrum van Ertvelde en diverse invalswegen. Het pand geniet van een ruim perceel (751 m²) met aangelegde en zonnige tuin. Deze ruime woning werd met de grootse zorg gebouwd en werd sindsdien met veel zorg onderhouden. Je weet wat je koopt!
Deze woning is op te frissen, maar biedt u een unieke kans om een eigen karakter aan de woning te geven. Mits enkele energiebesparende maatregelen (extra dakisolatie, zonnepanelen, vervangen enkel glas) zal dit een onmiddellijke invloed hebben op het huidige EPC.
De woning beschikt over mooie volwaardige ruimtes met een mooi potentieel. Via de centrale inkomhal heeft u enerzijds toegang tot de lichtrijke leefruimte met aangrenzende leefkeuken. Anderzijds heeft u vanuit de keuken en inkomhal toegang tot de nachthal. Op het gelijkvloers bevinden zich 3 slaapkamers en zeer ruimte dubbele garage. Op de verdieping bevindt zich een vierde slaapkamer en grote speelruimte. Opbergruimte is in deze woning geen issue door de aanwezigheid van een grote garage en zolder.
TROEVEN:
- Uitstekende ligging
- Zeer ruime woning
- Zonnige tuin
- Lichtrijke ruimtes
- Zeer mooi potentieel
- Ruime inpandige garages
Contacteer Maarten (09 253 51 93 - [email protected]) voor het maken van een afspraak op ons bezoekmoment.

Get in touch