House for sale

438000€

4 bedrooms 202 square meters

Immoweb code : 11182780
Immoweb code : 11182780

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
202 square meters livable space
436 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Unieke woning met karakter te koop in Essen. Deze volledig gerenoveerde woning heeft 4 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 200m²

Op de benedenverdieping staat alles met elkaar in verbinding, de gezellige leefruimte op houten vloer gaat over in de lichte keuken, die uitgeeft op de eetplaats met zicht op de tuin. Daarnaast is er een handige berging/wasruimte. Er is ook toegang tot de ruime en droge kelder.

Op de verdiepingen bevinden zich de badkamer en de 4 slaapkamers. De badkamer werd afgewerkt in mortex met bad en douche en heeft een waskoker richting de onderliggende wasplaats. Alle slaapkamers beschikken over mooie houten vloeren. De slaapkamer in de zolderkamer is momenteel in gebruik als bureau en beschikt over een mezzanine die dienst kan doen als extra slaapplek voor gasten.

De tuin wordt gekenmerkt door een prachtige Magnolia boom die, naast de prachtige foto's in de vroege lente, voor schaduw zorgt in de zomer. Naast een houten terras onder de boom is er een aangelegd terras aan de eetplaats. Achteraan de tuin bevindt zich de garage met plaats voor 1 auto. Via de tuin en via een servitude kan de rustige achterliggende wijk (Hemelrijklaan) worden bereikt, dit zowel met de auto als met de fiets. Met het station op 1 minuut wandelen is een treinrit nooit ver weg, ideaal voor een vlotte commute of voor een uitstap naar de stad.

Zonnepanelen werden reeds geïnstalleerd.

Get in touch